komentari puni hvale

Muškarac u Crnoj Gori nudi besplatno ljetovanje za porodice s djecom, poziva i Bosance da se jave...

Lifestyle10.09.21, 07:59h

Muškarac u Crnoj Gori nudi besplatno ljetovanje za porodice s djecom, poziva i Bosance da se jave...
- Evo i septembar lagano, ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom na to da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru

 

Čovjek iz Crne Gore  po imenu Slobodan Spaić je na svom Facebook profilu podijelio objavu u kojoj je ponudio besplatan smještaj za porodice koje ne mogu da priušte svojoj djeci odlazak na more ove godine.

 

Njegov status slijedi u nastavku.

 

- Evo i septembar lagano, ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom na to da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru. Od 08. septembra. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Srbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost. Znači tri porodice po 7 dana - napisao je na svom profilu.

 

 

 

(DEPO PORTAL/Foto: Ilustracija/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još