Video/ Hit snimak

Ivan snimao prezgodnu plavušu na plaži, a onda se začuo glas njegove žene...

Zabava31.08.21, 16:08h

Ivan snimao prezgodnu plavušu na plaži, a onda se začuo glas njegove žene...
Sigurno ste nekoliko puta na odmoru vidjeli da muževi fotkaju svoje supruge na vrelom pijesku u različitim pozama

 

Snimci i fotografije sa ljetnih odmora su nešto što najčešće viđamo na društvenim mrežama u proteklih nekoliko mjeseci. Za razliku od onih koje smo zabilježili kako bi imali uspomenu na ljeto 2021, sasvim slučajno nastanu i virali kojima se smije cijeli region. Upravo to se desilo jednom Ivanu.


Sigurno ste nekoliko puta na odmoru vidjeli da muževi fotkaju svoje supruge na vrelom pijesku u različitim pozama. Na snimku sa plaže koji ovih dana kruži internetom vidi se kako muškarac fotografiše ženu koja pozira ležeći u oskudnom kupaćem.


Sve to je sa pristojne udaljenosti snimao dotični Ivan, a usput i zumirao tuđu ženu, dok je po svemu sudeći - njegova sjedila iza njegovih leđa. Upravo to ga je i odalo.


U jednom trenutku čuje se pitanje: "Ivane, šta to radiš", a on odgovara - "ćuti, bre" i nastavlja da snima plavušu dok se namješta na pijesku.


Iako se ovaj Ivanov potez nikako ne može smatrati džentlmenskim, tviterašima nije smetalo da se slatko nasmiju i jednoglasno se slože da se Ivanu "crno piše" kada dođe kući.

 

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još