Ljepotica i zvijer

Vukanović: Ko je dama s kojom su se slikali ministri Lukač i Šeranić i direktor UKC-a Vlado Đajić?

Front23.08.21, 15:23h

Vukanović: Ko je dama s kojom su se slikali ministri Lukač i Šeranić i direktor UKC-a Vlado Đajić?
Hladni Lukač, koji se namučio u pokušaju da napravi grimasu u obliku osmijeha, sigurno je fotografija dana sa propalog skupa SNSD-a na Kozari, napisao je Nebojša Vukanović

 

- Za neke fotografije i događaje jednostavno ne treba nikakav komentar, jer bi bio suvišan, i one same govore više od 1000 riječi. Jedna od takvih fotografija, koja bi se mogla nazvati ljepotica i zvijer, je ona sa Kozare na kojoj su ministar policije Dragan Lukač i anonimna atraktivna ljepotica, crnka sa dosta šminke i plastike, član i aktivistkinja SNSD-a, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

 

Dama je šarmirala i fotografisala se sa ministrom zdravlja Alenom Šeranićem i direktorom Kliničkog centra u Banjoj Luci Vladom Đajićem, i tako postala hit na Instagramu i društvenim mrežama - navodi Vukanović.

 

 

alen-seranic

 

- Hvala anonimnoj i atraktivnoj dami koja je pokazala da prvi ljudi zdravstva, koji svakodnevno traže da se poštuju mjere, nose maske i ne prave masovna okupljanja, ne poštuju sopstvene mjere i preporuke, zbog čega bi morali podnijeti ostavke.

 

Ipak hladni Lukač, koji se namučio u pokušaju da napravi grimasu u obliku osmijeha, sigurno je fotografija dana sa propalog skupa SNSD-a na Kozari - napisao je Nebojša Vukanović.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još