'Držao pridike i dijelio moralne lekcije'

Ministar zdravstva RS naljutio opoziciju: 'Šeranić je jednom fotografijom obesmislio napore zdravstvenih radnika!'

Front22.08.21, 19:02h

Ministar zdravstva RS naljutio opoziciju: 'Šeranić je jednom fotografijom obesmislio napore zdravstvenih radnika!'
Jučer je svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Kozari ministar Šeranić dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore naših zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u brobi sa koronavirusom, saopćeno je iz SDS-a

 

Iskrenost u politici je rezultat snage a licemjereje je rezultat slabosti, saopćeno je danas iz SDS-a.

 

- Fotografije ministra Šeranića sa stranačkog skupa na Kozari i njegova promocija brige za javno zdravlje građana jedino se može nazvati licemjerjem najgore vrste.

 

Jučer je svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Kozari ministar Šeranić dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore naših zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u brobi sa koronavirusom.

 

Kada se plamen koronavirusa tokom jeseni raširi i kada vam ministar Šeranić počne dijeliti moralne lekcije o "neodgovornosti građana", bude upozoravao na krah zdravstvenog sistema i držao pridike o mjerama socijalne distance - pošaljite mu slike razdraganih osmijeha sa Kozare iz avgusta mjeseca kao odgovor. Znajte da mi hoćemo - navodi se u saopćenju SDS-a.

 

Podsjetimo, jučer je na Kozari održan skup SNSD-a na kojem je, kako tvrde iz ove stranke bilo oko 15.000 ljudi.

 

alen-seranic

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 38

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još