DA VAS NE IZNENADI

Sve se naplaćuje: Na Jadranu više ni voda uz kafu nije besplatna! Naplatili joj 1,50 KM, a nije tražila flaširanu...

Biznis Klub21.08.21, 18:48h

Sve se naplaćuje: Na Jadranu više ni voda uz kafu nije besplatna! Naplatili joj 1,50 KM, a nije tražila flaširanu...
Javili su se i iz prozvane slastičarnice te su se ispričali što je došlo do takve situacije ...

 

 


Jednoj Zadranki slastičarnica u Zadru čašu vode naplatila je šest kuna (oko 1,50 KM), a iako nije naručila flaširanu vodu niti ju je dobila, na računu je pisalo da će vodu morati platiti, prenosi 057info.


Ona je objavila poruku ljudima da paze kad sjedaju i naručuju capuccino i čašu vode jer decilitar vode naplaćuju dvije kune.


- Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu... Pa nema više ni besplatne vode uz kave.


Dodala je i kako su sigurno time doskočili i djeci koja najčešće piju samo vodu.


Javili su se i iz prozvane slastičarnice te su se ispričali što je došlo do takve situacije jer su gostima htjeli pružiti vodu koja je kvalitetnija i zdravija.


- Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja - napisali su.


Kažu da gosti mogu i dalje odabrati koju vodu žele, besplatnu iz slavine ili onu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje.


Jedan Zadranin je komentirao kako bi bilo u redu goste prije narudžbe pitati koju vodu želi, dok se jedan zapitao koliko bi koštao kubik vode iz tog aparata, 20 000 kuna?

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još