FOTO/ ZGODNA ZDENKA NIJE UVIJEK ŽIVJELA U LUKSUZU

Ko je atraktivna mama Mate Rimca? Misle da mu je sestra, u tijesnoj haljini na svadbi umalo je zasjenila nevjestu...

Lifestyle05.08.21, 10:20h

Ko je atraktivna mama Mate Rimca? Misle da mu je sestra, u tijesnoj haljini na svadbi umalo je zasjenila nevjestu...
Majka Zdenka Rimac očarala je izgledom na sinovoj svadbi u svjetlucavoj haljini s prorezom. Zdenka nije oduvijek živjela u luksuzu, ali je i sama poduzetnica te je bila direktorica i muževe i sinove tvrtke

 

 

 


Medijsku pozornost privukla je majka Mate Rimca (33), nakon što je zablistala na vjenčanju uz sina i žutu Neveru. Zdenka Rimac osim što je atraktivna žena je i poduzetnica, pa je tako bila vlasnica jedne od tvrtki te direktorica nekoliko njih.


Zgodna Zdenka je trenutno vlasnica i direktorica građevinske tvrtke 'Lucina' koja posluje u Ul. dr. Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji, a do sada je bila direktorica niza tvrtki u vlasništvu svog muža ili sina, kao što su: 'Rimc', 'Insido', 'Akis', 'Pandion', 'Kreusa' te 'Rimac automobili' d.o.o, piše 24sata.hr.

 

Matina mama često na društvenim mrežama objavljuje fotke svoje djece Mate, Ivane i Antonija te ne skriva koliko je ponosna na njihove uspjehe.

 

mate-i-zdenka-rimac-svadba

 

Mama Rimac svoje dane provodi na luksuznom obiteljskom posjedu pored Samobora ili u rodnom Livnu, gdje je nedavno održano i vjenčanje Mate i Katarine Rimac (29).

 

Zdenka se na vjenčanju fotografirala pored žute Nevere s kojom su mladenci stigli na vjenčanje, a komentari su bili prepuni komplimenata na račun njezine mladolikosti.


- Žena je predivna! Nosi haljinu kao na crvenom tepihu - pisali su joj.

 

zdenka-rimac

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još