'Rat' na društvenim mrežama se nastavlja

Gorica Dodik pozvala Nebojšu Vukanovića da dođe na rakiju kao pravi Srbin, pa da se snimaju: 'Pile, tebi smeta...'

Front20.07.21, 16:26h

Gorica Dodik pozvala Nebojšu Vukanovića da dođe na rakiju kao pravi Srbin, pa da se snimaju: 'Pile, tebi smeta...'
Tebi, pile, smeta Gorica jer ti odgovori, pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici, napisala je kćerka predsjednika SNSD-a

 



Povodom tvrdnje, koju je iznio nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović, kako najviše štete objavama na Twitteru Gorica Dodik nanosi zapravo svojoj porodici, kćerka lidera SNSD-a nije mogla "da šuti". U svom odgovoru čak je Vukanoviću uputila i poziv da "dođe na rakiju".

 

- Tebi pile smeta Gorica jer ti odgovori, pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici. Pitaj ti svoju porodicu šta o tebi misli - napisala Gorica Dodik.

 

Nedugo potom oglasila se još jednom porukom.

 

- Ma ko to meni hoće da kupi čokoladu?! Kako si ti, Vukane, jedna duša od čovjeka, hvala ti što misliš na mene. Nemoj čekati slučajan susret, dođi na rakiju kao pravi Srbin pa da snimimo i primopredaju čokolade, ne bi bilo od srca ako se ne snimi - dodala je Gorica Dodik, aludirajući na video klipove kojima se Vukanović često oglašava u javnosti.

 

Povod za ovakvu reakciju bila je Vukanovićeva objava u kojoj je, između ostalog, kazao kako je Gorica Dodik zaslužila da joj kupi čokoladu s lješnjacima, jer je potvrdila da je njen otac snimao vilicu u jednoj banjalučkoj ordinaciji. Svemu je prethodila tvrdnja Nebojše Vukanovića kako su Milorad Dodik i ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač fizički nasrnuli jedan na drugog, pri čemu je Dodik "izvukao deblji kraj".

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još