FOTO/ Nakon vijesti o tuči - korona žurka

Žene SNSD-a se okupile: I Dodik i Lukač dernečili, ali ne za istim stolom. Vidite li vi oteklinu na obrazu?

Front19.07.21, 14:47h

Žene SNSD-a se okupile: I Dodik i Lukač dernečili, ali ne za istim stolom. Vidite li vi oteklinu na obrazu?
Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD vidi oteklina na obrazu lidera stranke

 

Na proslavi Aktiva žena banjalučkog odbora SNSD-a prisustvovali su najveći zvaničnici Republike Srpske. Među glavnima - Željka Cvijanović, predsjednica RS, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor UKC-a Vlado Đajić... poslanici SNSD, kao i lider te stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

 

Ovo su prve fotografije Milorada Dodika i Dragana Lukača, a nakon što su se u javnosti pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu između njih dvojice.

 

snsd-zene-dernek

 

-Prema informacijama koje sam dobio iz više izvora, prije nekoliko dana ponovo su se žestoko verbalno sukobili Dragan Lukač i Milorad Dodik, koji su duže vremena u veoma lošim odnosima, a nakon žestoke svađe prepirke došlo je i do fizičkog sukoba, a incident se dogodio u zgradi SNSD-a na Rosuljama, kazao je Nebojša Vukanović jučer.

 

Danas je nastavio iznositi nove detalje o navodnom sukobu, a otišao je i korak dalje kazavši da je prema njegovim saznanjima Dodik snimao vilicu.

 

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD vidi oteklina na obrazu lidera stranke, piše Oslobođenje. Važno je napomenuti da se na istoj proslavi našao i Lukač, a Dodik je bio vidno raspoložen, te je u svom maniru uzeo mikrofon i zabavljao prisutne.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 66

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još