SUSRET U SJEDIŠTU STRANKE

Sastali se prvi i novi predsjednik SBiH, Efendić podijelio dojmove: 'Od doktora Silajdžića zaista se može mnogo naučiti'

Front16.07.21, 21:06h

Sastali se prvi i novi predsjednik SBiH, Efendić podijelio dojmove: 'Od doktora Silajdžića zaista se može mnogo naučiti'
Svojim radom, trudom i zalaganjima na diplomatskom ali i unutrašnjem planu dr. Silajdžić je pokazao da mu je Bosna i Hercegovina uvijek bila na prvom mjestu. Tako je bilo i ostalo do danas jer Bosna je trajna preokupacija onima koji je vole - poručio je Efendić na svom Facebook profilu

 

 


Novi predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) Semir Efendić susreo se sa osnivačem i prvim predsjednikom ove stranke Harisom Silajdžićem.


Nakon toga, Efendić je ovu informaciju, ali i svoje dojmove, podijelio na društvenim mrežama...  


- Prvi predsjednik i osnivač Stranke za Bosnu i Hercegovinu dr. Haris Silajdžić posjetio nas je u sjedištu stranke. Razgovarali smo o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti borbe za državu Bosnu i Hercegovinu i njezinu izgradnju.


Od doktora Silajdžića zaista se može mnogo čuti i naučiti jer je bio direktni akter velikih historijskih događaja važnih za našu državu, od sticanja nezavisnosti države, prijema u UN, borbe za međunarodnu vojnu intervenciju, pa do Dejtonskog sporazuma i procesa obnove ratom porušene zemlje.


Svojim radom, trudom i zalaganjima na diplomatskom ali i unutrašnjem planu dr. Silajdžić je pokazao da mu je Bosna i Hercegovina uvijek bila na prvom mjestu. Tako je bilo i ostalo do danas jer Bosna je trajna preokupacija onima koji je vole - poručio je Efendić na svom Facebook profilu.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još