Pjevačica otvorila dušu prije povratka u Sarajevo

Rialda Karahasanović deset mjeseci provela u 'reality showu': Otkrila planove za budućnost, evo da li je u njima Kenan

Zabava16.07.21, 16:09h

Rialda Karahasanović deset mjeseci provela u 'reality showu': Otkrila planove za budućnost, evo da li je u njima Kenan
Čim budemo znali neki raspored, vidjećemo da pobjegnemo do Sarajeva da vidimo svoje najmilije, rekla je pjevačica

 

Bivša rijaliti učesnica i pjevačica Rialda Karahasanović progovorila je o privatnom životu i planovima poslije rijalitija.

 

Iako je tokom takmičenja imala svoje uspone i padove, Rialda kaže da je vrlo ponosna na svoje učešće, te smatra da joj je "Zadruga" donijela samo pozitivne stvari, kako u privatnom, tako i poslovnom životu.

 

Bilo je momenata kada je bilo teško. Govorila sam: "Ja ovo više ne mogu da podnesem, hoću da idem kući", ali bilo je jako malo tih trenutaka i to kažem sa ponosom. I kad ne mogu da ustanem ili kad mi se prosto nešto ne da, rekla sam sebi: "Okej, sve ovo kad izađeš, imaće itekako smisla". Apsolutno se sve isplatilo", kaže ona.

 

Kako je u rijalitiju ostala do samog kraja, gdje je provela deset mjeseci i pronašla mirnu luku u Kenanu Tahiroviću, Rialda je otkrila planove za budućnost.

 

rialda-karahasanovic-kenan-tahirovic

 

"Što se tiče pjesama, to sam manje-više, sve pripremila zajedno sa mojim saradnicima prije mog ulaska. Svirke počinju već za koji dan, imam zakazane nastupe, a privatno Kenan i ja bi trebalo da se skućimo, jer smo još uvijek u raskoraku, on je sa svojima, ja sam sa mojima, tako da ćemo i to u ovih par dana završtiti", kaže Karahasanović, pa nastavlja:

 

"Čim budemo znali neki raspored, vidjećemo da pobjegnemo do Sarajeva da vidimo svoje najmilije, a onda da odemo negdje, bilo gdje, na more, na neki mini odmor dok se ne završe sve obaveze, možemo da odemo na nekih 15 dana, na neko pusto ostrvo po mogućnosti", rekla je Rialda u emisiji "Premijera".

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još