SPOMENIK PATRIJARHU PAVLU GREŠKOM SVEČANO OTVOREN

Oglasio se šokirani umjetnik: 'U šta su oni gledali?! Pa nisam ga završio, samo nabacao dosta armature... I šta sad?!

Zabava01.07.21, 12:25h

Oglasio se šokirani umjetnik: 'U šta su oni gledali?! Pa nisam ga završio, samo nabacao dosta armature... I šta sad?!
Lacković se sa nevjericom javno obratio građanima tvrdeći da je ostao u šoku. Otvaranje je trebalo biti 29. jula, ali je greškom u protokolu napisano juna, te je nedovršen spomenik svečano otvoren

 

 

*Tekst je satiričnog karaktera te molimo čitaoce da kao takvog i konzumiraju... BijeljinaNjuz je zabavni satirični portal koji prati najnovija dešavanja u Semberiji, ali i regionu.


Umjetnik Ljubomir Lacković šokiran je saznanjem da je spomenik patrijarhu srpskom Pavlu greškom svečano otvoren mjesec dana ranije!


Lacković se sa nevjericom javno obratio građanima tvrdeći da je ostao u šoku. Otvaranje je trebalo biti 29. jula, ali je greškom u protokolu napisano juna, te je nedovršen spomenik svečano otvoren:


– Ja stvarno ne znam u šta su oni gledali. Nabacao sam dosta armature da vremenom ne bi došlo do odlamanja dijelova spomenika. Pribavio sam alat i mješalac, za dva dana sam trebao početi sa šalovanjem, a za deset dana i izljevanje. Fine radove sam ostavio za posle 20. jula. I šta sad, pitam ja vas? - piše Bijeljinanjuz.com.


(DEPO PORTAK/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još