glas potpredsjednice

Nakon Kojovićeve ostavke, oglasila se Baralija: Nastavljam se boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo

Front25.06.21, 14:05h

Nakon Kojovićeve ostavke, oglasila se Baralija: Nastavljam se boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo
Ono kroz što Naša stranka trenutno prolazi su prirodni politički procesi iz kojih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put", navela je Baralija

 

Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija oglasila se na svom Facebook profilu nakon današnjih dešavanja u Našoj stranci kada je objavljeno da su ona, ali i predsjednik Predrag Kojović podnijeli ostavke. Poslije se ispostavilo da Baralija nije podnijela ostavku, dok je Kojović to i potvrdio.

 

"Kao potpredsjednica Naše stranke, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, nastavljam se boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo u kojem ćemo s radošću živjeti svi. Česte a ponekad i žustre diskusije koje vodimo na sastancima rukovodstva stranke su nešto na što sam ponosna jer je to odraz demokratičnosti i slobode koju osjećamo svi da iskažemo što mislimo i argumentiramo pravac u kojem stranka treba da ide, žao mi je što se takve stvari pokušavaju kroz određene medijske natpise predstaviti kao slabost ili problem.

 

Ono kroz što Naša stranka trenutno prolazi su prirodni politički procesi iz kojih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put", navela je Baralija.

 

irma-baralija-status

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 59

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još