Vijećnica Naše stranke nakon žestokih reakcija

Irma Baralija pokušava se 'izvaditi': 'Pojedinci znaju prihvatiti šalu ili ne...'

Front23.06.21, 14:21h

Irma Baralija pokušava se 'izvaditi': 'Pojedinci znaju prihvatiti šalu ili ne...'
U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece

 

Povodom jučerašnje posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić Banjaluci, gradska vijećnica Grada Mostara Irma Baralija se oglasila na svom Facebooku, na kome je podijelila fotografije Benjamine Karić u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Marijem Kordićem i njenu fotografiju sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

 

Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.

 

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece.

 

bnjamina-karic-drasko-stanivukovic

 

Baralija je odgovorila na kritike po društvenim mrežama zbog svog statusa u kojem se, kaže, našalila s jučerašnjom posjetom gradonačelnice Sarajeva Banjaluci.

 

- Status koji sam jučer imala bio je šaljivog karaktera i odnosio se na atmosferu koja je vladala u službenim posjetama gradonačelnice Sarajeva Mostaru i Banjoj Luci. On ni na koji način ne govori o odnosu između Naše stranke i SDP-a, za koji smatram da je korektan i produktivan, jedino govori o tome koliko pojedinci znaju prihvatiti šalu ili ne. U svakom slučaju, i jedna i druga posjeta koje su se desile od izuzetne su političke važnosti i ja čestitam gradonačelnici na njima, kao i na dosadašnjem radu - napisala je Baralija na društvenim mrežama.

 

VEZANI TEKST: Žestoke kritike zbog izjave Irme Baralije o gradonačelnici Sarajeva: 'Začuđujući i malograđanski komentar'

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 135

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još