Direktorica KCUS-a na Facebooku

Sebija Izetbegović poslala poruku Asimu Kurjaku? 'Bez obzira na jedan loš primjer, časni i dobri mentori...'

Hronika29.05.21, 08:47h

Sebija Izetbegović poslala poruku Asimu Kurjaku? 'Bez obzira na jedan loš primjer, časni i dobri mentori...'
Mnogi su ovo oglašavanje profesorice Izetbegović protumačili na način da je ovime željela poslati poruku Asimu Kurjaku, aludirajući na njegove posljednje medijske istupe u vezi sa njenom diplomom

 


Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebija Izetbegović, oglasila se sinoć na svom Facebook profilu.

 

Naime, profesorica Izetbegović poslala poruku svim studentima, magistrantima i doktorantima medicine.

 

- Dragi studenti, magistranti i doktoranti medicine, nemojte se obeshrabriti u svojim ambicijama i stremljenjima pri usavršavanju u struci i nauci, rekla je Izetbegović.

 

Izetbegović je naglasila da postoje dobri mentori i časni profesori, bez obzira na jedan loš primjer.

 

- Znajte da časni profesori i dobri mentori postoje, bez obzira na jedan loš i nečastan primjer. Imajte ovo na umu jednog dana kada i vi budete trebali biti nekome mentori, zaključila je Izetbegović.

 

Mnogi su ovo oglašavanje profesorice Izetbegović protumačili na način da je ovime željela poslati poruku Asimu Kurjaku, aludirajući na njegove posljednje medijske istupe u vezi sa njenom diplomom.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još