SVI IŠČEKUJU KRAJ DRAME

Dok mediji i javnost bruje o njenom doktoratu, dr. Sebija Izetbegović oglasila se na Facebooku i poručila Vladi KS...

Hronika28.05.21, 19:40h

Dok mediji i javnost bruje o njenom doktoratu, dr. Sebija Izetbegović oglasila se na Facebooku i poručila Vladi KS...
I dok javnost i mediji i dalje nagađaju šta je istina, a šta ne u ovoj trakavici, a iščekuje se i pravna istraga, i dr. Izetbegović se obratila javnosti putem svoje zvanične Facebook stranice

 

 

Prof. dr. Sebija Izetbegović ovih dana se vrlo šturo i malo oglašavala u javnosti, odgovarajući na pitanja o svom doktoratu pod mentorstvom dr. Asima Kurjaka.


I dok javnost i mediji i dalje nagađaju šta je istina, a šta ne u ovoj trakavici, a iščekuje se i pravna istraga, i dr. Izetbegović se obratila javnosti putem svoje zvanične Facebook stranice, no posve drugim povodom.


Tačnije, obratila se Vladi premijera Edina Forte, stajući u zaštitu uposlenika Hitne pomoći i tražeći da Vlada KS ispravi svoju grešku.    


- Vlada KS treba hitno ispraviti grubu grešku počinjenu prema uposlenicima Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo. Svi uposlenici HMP moraju dobiti zasluženu stimulaciju u borbi protiv COVID-19 pandemije.


Oni  su se borili od prvoga dana i nesebično izložili svoje živote opasnosti da bi spasili zaražene sugrađane. Neki od njih izgubili su bitku sa ovom opakom zarazom.


HMP su naši cijenjeni saradnici. KCUS stoji uz sve uposlenike HMP - poručila je direktorica KCUS-a.

 


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još