VIDEO/ 'Ostani dite'

Pogledajte spot za novi singl Luke Nižetića

Zabava26.05.21, 13:54h

Pogledajte spot za novi singl Luke Nižetića
Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbu i Mario Mihaljević zadužen za tekst sa splitskim glazbenikom nastavljaju s prepoznatljivim receptom zarazne melodije i 'good vibe' emocije koje smo već doživjeli u Lukinim provjerenim hit naslovima 'Ludilo brale' i 'Ae'

 

Luka Nižetić u svom novom singlu 'Ostani dite' donosi najbolje od svega što volimo u plesnim, pozitivnim i ljetnim melodijama juga. Branimir Mihaljević koji potpisuje glazbu i Mario Mihaljević zadužen za tekst sa splitskim glazbenikom nastavljaju s prepoznatljivim receptom zarazne melodije i 'good vibe' emocije koje smo već doživjeli u Lukinim provjerenim hit naslovima 'Ludilo brale' i 'Ae'. RIječ je o petom singlu Lukinog nadolazećeg studijskog albuma čiji se izlazak očekuje u prvoj polovici 2022. godine.

 

'Ljeto nam je pred vratima i mi smo spremni. Nastavljamo dalje s provjerenim zvukom mediterana i tekstom koji šalje jednu divnu poruku za koju ne treba previše objašnjenja, dovoljno je samo reći 'Ostani dite'. Uživao sam kako u realizaciji pjesme tako i u snimanju video broja. Nije mi bilo teško stavit se u ulogu djeteta, skakati po lokvama, ludirat se i plesat, a da me ljudi po ulici ne gledaju čudno (haha)', izjavio je Luka.

 

Prateći video broj za čiji su ideju, snimanje i režiju bili zaduženi Filip i Slađana Gržinčić snimljen je u jednom danu na ulicama Zagreba, a o samom konceptu FIlip je rekao:

 

'Moram priznati da sam prvi put slušajući pjesmu pomislio da je Luka napravio pjesmu o meni. Stvarno se držim filozofije da svi moramo ostati djeca u duši i ne uzimati stvari previše k srcu, jer je prekratak taj naš život za beštimanje i nerviranje, tako da Slađani i meni nije bilo teško osmisliti scenarij koji bi pratio tako veselu pjesmu. Spot je zamišljen kao sanjarenje jednog dječaka, odnosno zamišljanje da je odrastao čovjek koji bez obzira na svoje obveze, sastanke u svemu nije zaboravio zadržati dječju bezbrižnost.'

 

U spotu se u ulozi oca pojavljuje glumac Frano Mašković dok su plesni dio koreografkinje Larise Lipovac Navojec uspješno odradili plesači plesnog centra TALA Christian Nujster, Dora Šesto, Dorotea Sokolić, Marla Mihić, Ella Brekalo, Vito Mlinarić i Lukas Đuras.

 

'Suradnja s Lukom je uvijek zabavna i kreativna. Kako surađujemo već dugi niz godina i dobro se razumijemo te znam što želimo postići, nije mi bilo teško osmisliti koreografiju koja bi najbolje odgovarala senzibilitetu pjesme. Svidjelo mi se što je pjesma vesela, ima neku toplu poruku i budi u svima nama ono najljepše, emociju bezbrižnosti života djeteta tako da sam u samoj koreografiji po uzoru na TICK TOCK-ove osmislila pokrete koji su prihvaćene preko socialnih mreža, a koji bi potaknuli svakog tko gleda spot da zapleše', zaključila je Larisa.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!