Nakon privođenja u Trebinju

Nebojša Vukanović pušten na slobodu

Front24.05.21, 14:12h

Nebojša Vukanović pušten na slobodu
Bojan Stević, predsjednik Okružnog suda u Trebinju potvrdio je u izjavi za Nezavisne novine da je jutros njega i Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju, Vukanović izvrijeđao zbog čega je djelovala i policija

 

Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, pušten je na slobodu nakon što ga je jutros privela trebinjska policija, potvrđeno je Nezavisnim novinama u Policijskoj upravi Trebinje.

 

Iz policije je ranije saopšteno je da je danas oko 10.40 uhapšena osoba čiji su inicijali N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS.

 

Naveli da je navedena osoba od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

 

Bojan Stević, predsjednik Okružnog suda u Trebinju potvrdio je u izjavi za Nezavisne novine da je jutros njega i Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju, Vukanović izvrijeđao zbog čega je djelovala i policija.

 

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, zamjenik šefa Kluba poslanika SDS-a Nedeljko Glamočak i poslanik ove stranke Tomica Stojanović, kao i narodni poslanik iz PDP-a Ljubiša Krunić, su zajedno sa još dvadesetak simapatizera ove stranke i stranke Nebojše Vukanovića "Za pravdu i red" negodovali ispred zgrade PU Trebinje zbog hapšenja Nebojše Vukanovića.

 

Četvorica političara su razgovarala sa komandirom Policijske stanice Trebinje Veselinom Milićevićem radi Vukanovićevog puštanja na slobodu.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!