ovako to ne treba izgledati

Osam žena o najlošijem seksu koji su ikada imale: Ponekad ostaneš bez teksta, obećavao divlji seks, a umreš od dosade

DEPO PLUS16.05.21, 13:16h

Osam žena o najlošijem seksu koji su ikada imale: Ponekad ostaneš bez teksta, obećavao divlji seks, a umreš od dosade
I kad napokon stigne taj veličanstveni trenutak, trenutak u kojem bi se trebao dogoditi klimaks... od klimaksa ni k, a ni sam seks nije vrijedan spomena

 

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije imala iskustvo dosadnog seksa. Malo stvari može biti gore od toga kad zaglaviš u krevetu s nekim tko je obećao da će ti pružiti „divlji seks”, a na kraju umalo zaspeš od dosade. Ponekad se događa da, ma koliko se partner trudio, iskre nikako da počnu frcati.


Nažalost, dosadan seks se može dogoditi u čvrstim i dugim vezama jednako kao i kod slučajnog seksa za jednu noć, a u ovom drugom slučaju događa se bez ikakvog upozorenja. U jednom trenutku ste obuzeti vrckavim šalama, laskanjem, vrućim pogledima i dodirima koji vas navode da pomislite da je pred vama najbolji seks koji ćete ikada doživjeti. Svemu je prethodilo višednevno dopisivanje koje je dodatno povećalo uzbuđenje i rasplamsalo vam maštu o tome kako bi s tom osobom seks mogao biti nezaboravan. I kad napokon stigne taj veličanstveni trenutak, trenutak u kojem bi se trebao dogoditi klimaks... od klimaksa ni k, a ni sam seks nije vrijedan spomena. Točnije dosadan. Evo osam takvih iskustava koje su žene podijelile na Redditu.

 

1. Ponekad naprave samo ono najosnovnije


Kad god se moj partner upuštao u seks sa mnom zato što je mislio da bi trebao. U tom periodu njegov libido kao da nije postojao. No, i prije nego što je postalo tako loše, ja sam mu nekada znala reći kako nismo vodili ljubav gotovo dva mjeseca i onda bi on obavezno sutradan (ne odmah da ne bude previše očito) učinio „to” za mene. Ali bilo je toliko očito da uopće nije bio uživljen u seks, iako je on tvrdio da jest, uz objašnjenje da mu se penis ne bi digao da ne želi seks. U svakom slučaju, sve se svodilo na ono najosnovnije – ponekad je doslovno ležao kao krpa i prepustio meni da odradim sav posao. Nakon toga sam se svaki put osjećala jadno. I zato sam to prekinula.

 

2. Ponekad je sve toliko predvidivo


Najgori je bio seks iz dosade koji sam jednom isprobala, seks u kojem smo se oboje dosađivali i niti jedan od nas nije bio uspaljen. Sve je odrađeno mehanički i, iskreno, to mi je bilo čak i pomalo uznemirujuće iskustvo. Pitao me je li mi bilo dobro, ja sam rekla da nije, a on je odgovorio da nije niti njemu. Dogovorili smo da prekinemo u tom trenutku i nikada mi više nije palo napamet da isprobam seks iz dosade ili seks ako prethodno nisam osjećala nikakvo uzbuđenje ni nadraženost.

 

3. Ponekad nisu sposobni napraviti ono što obećaju


Prije nekoliko godina povezala sam se s mladićem kojeg sam upoznala na Tinderu. Spremao se za ispit pa smo čekali da se toga riješi pa da se onda upustimo u intimnu sferu. Dok smo razmjenjivali seksi poruke on je zaista obećavao čuda i dao naslutiti nešto nezaboravno. Jako me privlačio i bila sam zaista uzbuđena. Na kraju je trajao jedva dvije minute.... Pomislila sam da je to možda bilo zbog treme i dala sam u još dvije šanse. Nije bila trema.

 

4. Ponekad su previše okupirani svojim obavezama


Počeo mi je govoriti o tome što sve mora napraviti idući dan. Da mora otići na poštu i na benzinsku postaju. To je govorio dok je bi ona meni. Pitala sam se...zar sam ti toliko dosadna? Posljednja stvar koju sam rekla prije nego što smo ušli u spavaću sobu bilo je „zašto ne zagriješ uši između mojih bedara?”. I onda mi on govori o pošti??

 

5. Ponekad se ponašaju kao cendrava djeca


Taj mladić s kojim sam bila u vezi je samo ležao očekujući da ja odradim sav posao, ni u jednom trenutku nije pokušao učiniti ništa da meni ugodi, a onda bi se poslije žalio da mu je seks bio dosadan. Žalio se i na to da ja nisam dovoljno često pokušavala voditi ljubav s njim dok smo bili u vezi. Ta je veza vrlo brzo završila.

 
6. Ponekad jednostavno ostaneš bez teksta


Prije dosta vremena spavala sam s jednim muškarcem s kojim sam prvi put izašla i, Bože moj, bio je grozan. Gotovo od prvog trenutka seksa željela sam da sve bude gotovo, ali ja sam poput dobrog vojnika i ne volim ostavljati posao nedovršen. Kad smo došli u moj stan, počeo me ljubiti na čudan, gotovo histeričan način, nešto između „upravo sam se vratio iz rata” i „štene liže maslac od kikirikija”. Nije došlo do nikakvog krešenda. Ništa. Bilo je to kao da je pokušavao biti strastven, ali sve je djelovalo vrlo umjetno i isforsirano. Ne mogu se sjetiti kako je došlo do svlačenja, no sjećam se da sam imala široku majicu koju je on...ostavio na meni. I ja je onda namjerno nisam svukla baš da vidim hoće li njemu to uopće pasti napamet. Nije, naravno. Bila sam napola odjevena tijekom cijelog seksa. No, najgori dio svega je bio kad je on, unatoč tome što od mene nije dobio nikakav verbalni niti fizički znak, zaključio da doživljavam orgazam. Dok sam ležala ispod njega, pomirena s tim užasnim seksom, on je počeo vikati „Oh Bože, svršavaš, osjećam da svršavaš”, što je za mene bila totalna novost, ali eto, barem je netko doživio nešto.

 

7. Ponekad imaju neke ne baš bajne navike


Taj je frajer upravo izašao iz desetogodišnjeg braka. Njegova ideja misionarskog položaja bila je da stavi jednu ruku oko mog vrata, legne cijelom svojom težinom na mene i navali. Tiho. To je bio jedini njegov pokret. Ponekad ga primijetim na Redditu i zaista se nadam, za dobrobit njegove nove supruge, da je naučio i neke nove pokrete.

 

8. Ponekad „vođenje ljubavi” neće biti dovoljno


Izlazila sam s jednim mladićem tijekom cijele srednje škole i većeg dijela studija. Njegova vizija vođenja ljubavi je bila sporo vođenje ljubavi. Unutra – van, i to super sporo, dok mi istodobno pritišće nogu i bulji ravno u moje oči. Nikada nije želio probati ništa drugo osim tog sporog misionarskog seksa, a kad bih se ja popela na njega, samo bi se zavalio na leđa i rekao „radi štogod želiš”. Ako bih ja bila gore, on me doslovno ne bi niti dotaknuo. Nisam bila dotaknuta nigdje, ne bi me primio niti za ruku, a kamoli za nešto drugo. Smatrao je kako su žene nježni cvjetići pa bi, nakon što bi prodro u mene, pričekao desetak sekundi da se „prilagodim” i onda bi se počeo kretati polaaaaaaaaako.

 

(Živim.hr, DEPO PORTAL/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još