oštra poruka

Džaferović odmah reagovao nakon Netanyahuove zahvale: BiH ne podržava ubistva nedužnih civila u Gazi! Zaustavite to!

Front16.05.21, 11:34h

Džaferović odmah reagovao nakon Netanyahuove zahvale: BiH ne podržava ubistva nedužnih civila u Gazi! Zaustavite to!
Premijer Izraela Benjamin Netanyahu stavio je zastavu Bosne i Hercegovine uz zastave zemalja koje podržavaju aktuelne akcije Izraela

 

Nakon što je premijer Izraela Benjamin Netanyahu na društvenim mrežama u znak zahvalnosti stavio zastavu Bosne i Hercegovine uz zastave zemalja koje podržavaju aktuelne akcije Izraela, odgovorio je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.

 

Premijer Izraela Benjamin Netanyahu stavio je zastavu Bosne i Hercegovine uz zastave zemalja koje podržavaju aktuelne akcije Izraela. Moja poruka premijeru Netanyahuu je da Bosna i Hercegovina ne podržava i ne može podržavati ubistva nedužnih civila u Gazi koje vrše izraelske vojne snage. Pozivam premijera Netanyahua da obustavi nesrazmjerne napade na Gazu i da svoj doprinos kako bi se uspostavio mir za palestinski i izraelski narod- napisao je Džaferović na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još