DA BUDE JASNO ODMAH NA POČETKU

'Sa ovim pasusom, potpisujemo odmah': Konaković pojasnio kako mora da glasi prva rečenica novog političkog fronta

Front07.05.21, 20:27h

'Sa ovim pasusom, potpisujemo odmah': Konaković pojasnio kako mora da glasi prva rečenica novog političkog fronta
I ovaj bi bio još jedan front za zaštitu onih koji su nas doveli u stanje u kojem se nalazimo. Sa ovim pasusom u tekstu, potpisujemo odmah - poručio je Konaković

 

 

Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković još jednom se osvrnuo na stvaranje novog političkog fronta u BiH te na svom Facebook profilu pojsnio ultimativni uvjet pod kojim će se NiP prodružiti tzv. patriotskom frontu.

 


- Prva rečenica sporazuma novog političkog fronta za očuvanje BiH treba da glasi:


“Saglasni smo da u radu svih stranaka potpisnika ne mogu učestvovati članovi koji su obavljajući javne poslove sticali protupravno imovinsku korist za sebe ili sebi bliske osobe. Isključujemo iz stranaka sve koji su namještali tendere, zapošljavali rodbinu, prijatelje i stranačke kolege bez da su za ta mjesta bili osposobljeni.


Takvim osobama zabranjujemo članstvo u svim strankama potpisnicama i obavljanje funkcija u javnom sektoru, te ćemo protiv njih poduzeti sve pravne radnje kako bi se utvrdila odgovornost i namirila šteta drzavi Bosni i Hercegovini”.


Bez toga ništa.


I ovaj bi bio još jedan front za zaštitu onih koji su nas doveli u stanje u kojem se nalazimo.
Sa ovim pasusom u tekstu, potpisujemo odmah
- poručio je Konaković u svom FB postu.

 

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 61

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još