Foto/ Sexy zlatno izdanje i za ovu priliku

Zakleta antivakserka poklekla pred virusom: Vakcinisala se Jelena Karleuša

Showbizz06.05.21, 10:11h

Zakleta antivakserka poklekla pred virusom: Vakcinisala se Jelena Karleuša
Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom

 

Popularna srbijanska zvijezda Jelena Karleuša odlučila je pozvati sve građane na vakcinaciju, a svojim primjerom je pokazala, kako je navela, društvenu odgovornost. Jučer je na Instagramu podijelila obavijest o svojoj odluci, a vakcinisala se danas u 9 h, u Novom Beogradu, na punktu Tržnog centra “Ušće”.


Karleuša je prije vakcinacije prošla standardnu proceduru dezinfekcije ruku, mjerenja temperature i razgovora s ljekarom.

 

jelena-karleusa-vakcinacija2

 

- Upravo sam dobila vakcinu, osjećam se odlično. Nisam osjetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, djeci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer – rekla je Jelena.


Također, pozvala je svoje sugrađane da i oni se odluče na ovaj korak.

 

jelena-karleusa-vakcinacija

 

- Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv Covid-19, kako bi se što prije vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primjer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 h na novom punktu TC “Ušće”, na Novom Beogradu. Na ovom mjestu, svako od vas također može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 h do 21 h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se – napisala je Jelena jučer.

 


Potom je podijelila storyje na Instagramu Britney Spears i Mariahe Carry, koje su se također vakcinisale.


(Nova.rs, DEPO PORTAL/dg)