VIDEO/ Oprah Winfrey ponovo govorila o zlostavljanju u djetinjstvu

Baka me je išibala po leđima... Kada sam obukla odjeću za odlazak u crkvu, otvorio mi se jedan ožiljak i zakrvario haljinu...

Mediji30.04.21, 20:31h

Baka me je išibala po leđima... Kada sam obukla odjeću za odlazak u crkvu, otvorio mi se jedan ožiljak i zakrvario haljinu...
Osim djeda, i baka je ponekad znala biti nasilna. Jednom je Oprah nosila vodu s bunara i prstićima bućkala po vodi. Baku je naljutilo što se ona igra s vodom za piće pa ju je šibom izudarala po leđima

 

 


Jedna od najpoznatijih voditeljica svijeta, Oprah Winfrey gostovala je u showu dr. Oza te pristala da ponovo otvoreno progovori o traumama koje je proživjela u djetinjstvu.

 


Živjela je u Mississippiju, a porodično nasilje bilo je gotovo svakodnevni dio njenog odrastanja.


- Spavala sam u krevetu s bakom kad je usred noći moj djed ušao u sobu i rukama počeo daviti baku, a ona je vrištala. Odgurnula ga je i pobjegla iz sobe, ja za njom. Nakon toga je pod kvaku podmetala stolicu, a oko stolice bi vezala nekoliko limenih konzervi i tako smo spavale svake noći, osluškujući hoće li konzerve zazvečati i što će se dogoditi ako se kvaka pomakne - ispričala je Opra. Tijekom intervjua susprezala je suze.


Osim djeda, i baka je ponekad znala biti nasilna. Jednom je Oprah nosila vodu s bunara i prstićima bućkala po vodi. Baku je naljutilo što se ona igra s vodom za piće pa ju je šibom izudarala po leđima.


- Kada sam kasnije obukla odjeću za odlazak u crkvu, otvorio mi se jedan ožiljak na leđima i zakrvario haljinu - prisjetila se voditeljica.


Njenu ispovijest pogledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još