Kakvo poniženje

Ušutjeli se u Vijeću ministara BiH: Državna policija moli za vakcine ove četiri ambasade

Front01.04.21, 16:45h

Ušutjeli se u Vijeću ministara BiH: Državna policija moli za vakcine ove četiri ambasade
Ukupan broj zaposlenih je oko 4.000 s tim da će se konačan broj zainteresovanih utvrditi anketiranjem nakon što se pokaže interes od određene ambasade po našoj molbi, saopćeno je iz Sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini

 

Obzirom da Vijeće ministara Bosne ne reaguje na zahtjeve Sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini za uvrštavanjem uposlenih u policijskim organima u prioritete prilikom vakcinisanja protiv COVID-a 19 Savez sindikata se na osnovu Odluke Upravnog odbora obratio Ambasadama Sjedinjenih Američkih Država, Ruske Federacije, Turske i Srbije za molbom da ukoliko su u mogućnosti za uposlene u policijskim orgaima Bosne i Hercegovine (SIPA, Granična policija BiH i DKPT BiH) obezbijede dovoljan broj vakcina za vakcinaciju i revakcinaciju.

 

Ukupan broj zaposlenih je oko 4.000 s tim da će se konačan broj zainteresovanih utvrditi anketiranjem nakon što se pokaže interes od određene ambasade po našoj molbi, saopćeno je iz Sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini.

 

sspo-u-bih

 

(Nap.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još