Nakon njenog svjedočenja u predmetu 'Respiratori'

Pećanac: Vrijeme je za oduzimanje poslovne sposobnosti direktorice KCUS Sebije Izetbegović

Front24.03.21, 14:51h

Pećanac: Vrijeme je za oduzimanje poslovne sposobnosti direktorice KCUS Sebije Izetbegović
Pozvao je da se pred nadležnim sudom pokrene postupak preispitivanja i oduzimanja poslovne sposobnosti direktorice KCUS, kako bi najzad otišla sa te funkcije

 

Nermin Pećanac na svom Facebook profilu oštro je osudio današnje svjedočenje direktorice KCUS Sebije Izetbegović na ročištu u aferi Respiratori, te pozvao da se pred nadležnim sudom pokrene postupak preispitivanja i oduzimanja poslovne sposobnosti direktorice KCUS, kako bi najzad otišla sa te funkcije.


Objavu Nermina Pećanca prenosimo u cjelosti:


- Iskaz direktorice KCUS na sudu otvara novo pitanje. Njen iskaz je otprilike da se ničega ne sjeća. Opet imamo slučaj amnezije. Postavlja se logično pitanje da li neko može biti direktor ovako važne institucije ako se ne sjeća bitnih stvari unazad par mjeseci. Sutra može reći da se ne sjeća da je bila pandemija, sa svim posljedicama. Znači, amnezija amnestira odgovornost. Mislim da je vrijeme da se pred nadležnim sudom pokrene postupak preispitivanja i oduzimanja poslovne sposobnosti direktorice KCUS, kako bi najzad otišla sa te funkcije - napisao je Pećanac.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 164

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još