Glumac poslije teških optužbi za silovanje

Ja, Branislav Lečić, poričem sve optužbe... Bez 'nakljukavanja' sedativima spreman sam da idem na poligraf!

Hronika23.03.21, 11:22h

Ja, Branislav Lečić, poričem sve optužbe... Bez 'nakljukavanja' sedativima spreman sam da idem na poligraf!
Srbijanski glumac ponovo se oglasio nakon što ga je glumica optužila da ju je silovao 2012. godine

Glumac Branislav Lečić oglasio se ponovo nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine.

 

- Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče prenijeli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sljedećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznijete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično djelo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo! - navodi Lečić i dodaje:

 

- Koristim ovu priliku da obavijestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilaštvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima.

 

Možda vas zanima

 

P.S. Bez “nakljukavanja” sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mi pitanja! – navodi se u izjavi koju je Lečić dostavio listu Danas, a koju su prenijeli brojni mediji.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!