šta se desilo s bivšim saradnikom vučića, tadića i nikolića?

Misterija koja trese Srbiju: Advokat Cvijan se utopio, ne zna se gdje je grob... Zašto javnost i porodica o smrti šute već tri godine?!

Hronika20.03.21, 13:02h

Misterija koja trese Srbiju: Advokat Cvijan se utopio, ne zna se gdje je grob... Zašto javnost i porodica o smrti šute već tri godine?!
Posebno je neobično što se o tome nije oglasila ni porodica, makar čituljom u novinama

 

Misterija za misterijom u vezi sa smrću Vladimira Cvijana ne prestaju da se nižu, a ovog puta reporteri Nove naišli su na još jedna zatvorena vrata kada su pokušali da saznaju gde je sahranjen nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

 

Tragom informacije koju je zvanično saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, da je Vladimir Cvijan preminuo 5. januara 2018. godine i to uslijed utapanja, pošto je njegovo tijelo pronađeno u Dunavu u Beogradu, pokušali smo da saznamo šta se nakon toga dogodilo sa Cvijanovim tijelom. Obratili smo se službi JKP “Pogrebne usluge” u čijoj nadležnosti se nalazi 10 beogradskih počivališta, ali nam je rečeno da se za takvu informaciju moramo obratiti porodici.

 

Zbog čega je ova informacija tajna, šta bi se hipotetički dogodilo ukoliko neko ko se interesuje za grobno mjesto nije u dobrim odnosima sa porodicom ili prosto ne može da do njih dođe iz bilo kog razloga, pitanja su koja smo dodali na listu nelogičnosti o Cvijanovom slučaju - piše Nova.rs

 

I možda ovo “tajenje” grobnog mjesta ne bi bilo toliko čudno i misteriozno, da ovaj slučaj sam po sebi nije jedna velika misterija u kojoj živimo već nešto više od tri godine.

 

vladimir-cvijan

 


Kako je Nova.rs pisala, od kako smo nedavno saznali da je Cvijan preminuo i da se o tome ćutalo tri godine, nadležni zapravo nisu odgovorili ni na jedno konkretno pitanje kako je moguće da niko nije našao za shodno da za sve ovo vrijeme obavijesti javnost da je preminuo ugledni beogradski advokat, nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, posebno imajući u vidu da se o smrtima uslovno rečeno manje bitnih ličnosti naširoko govori u medijima.

 

Posebno je neobično što se o tome nije oglasila ni porodica, makar čituljom u novinama.

 

Zapravo sve što znamo u Cvijnovoj smrti jeste da je završio u Dunavu kod Beograda tog januara 2018. ali kako se našao u rijeci usred hladnog januara, ostala je misterija do danas. Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju navelo da, budući da na Cvijanovom tijelu nisu pronađeni tragovi mehaničke povrede, slučaj je zatvoren iste godine.

 

Sve nelogičnosti o kojima je prethodno pisao medij Nova.rs u ovom slučaju potražite ovdje

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/ MR)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još