milena radulović na meti napada

Srbijansku glumicu vrijeđaju zbog podrške filmu 'Quo vadis, Aida?': 'Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe!'

Kultura18.03.21, 20:38h

Srbijansku glumicu vrijeđaju zbog podrške filmu 'Quo vadis, Aida?': 'Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe!'
Neki su otišli toliko daleko da su Mileni poručili kako bi se "trebala izviniti čitavom srpskom narodu", a u gnusnim komentarima spominje se i njena ispovijest o zlostavljanju u školi glume

 


Srbijanska glumica Milena Radulović, koja je u žižu javnosti dospjela nakon što je javno progovorila o seksualnom i spolnom uznemiravanju u školi glume poznatog reditelja Miroslava Aleksića te ga zbog toga prijavila policiji, ali i pokrenula regionalnu lavinu, sada se našla na meti napada dijela javnosti u Srbiji.   


Razlog uvreda kojima je izložena na društvenim mrežama je njena objava na Instagramu kojom je podržala Jasmilu Žbanić i bh. kandidata za Oscara, film "Quo vadis, Aida?".


Milena je na Instagram Storyju objavila plakat filma i vijest da je nominiran za prestižnu nagradu Oscar, a to su mnogi protumačili kao "guranje bh. filma", dok s druge strane srpski film "Dara iz Jasenovca" nije dobio nominaciju.

 

milena-radulovic-quo-vadis-aida


Neki su otišli toliko daleko da su Mileni poručili kako bi se "trebala izviniti čitavom srpskom narodu", a u gnusnim komentarima spominje se i njena ispovijest o zlostavljanju u školi glume.


"Srami se... Ovo je hvala cijeloj Srbiji koja je stala uz tebe", "Ovo ti nije trebalo" - samo su neki od komentara kojim a je izložena glumica nakon objave na Instagramu.

 

milena-radulovic-quo-vadis-aida-uvrede

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još