Obratila se putem Facebooka

Žbanić: Nisam stigla ni proslaviti nominaciju za Oskara, muž i ja smo pozitivni na koronavirus

Kultura17.03.21, 20:43h

Žbanić: Nisam stigla ni proslaviti nominaciju za Oskara, muž i ja smo pozitivni na koronavirus
Izvinjavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue, rekla je Žbanić

 

Redateljica filma "Quo vadis, Aida?", Jasmila Žbanić, poslala je večeras videoporuku na svom Facebook profilu. Zahvalila se svim svim ljudima koji su podržali produkciju i kampanju ovog filma, a što je rezultiralo nominacijom za Oskara.

 

Žbanić je napisala da ovih dana nije stigla ni proslaviti nominaciju filma "Quo vadis, Aida?" za Oskara, zbog toga što je pozitivna na koronavirus.

 

Ona je potvrdila da je koronavirusom zaražen i njen muž Damir.

 

- Dragi moji, kasnim da vam se svima zahvalim jer smo i Damir i ja COVID pozitivni. Priličan je haos, pa nismo stigli ni proslaviti nominaciju. Izvinjavam se medijima što nisam mogla ispuniti zahtjeve za intervjue. Nadam se da će biti prilika. Još uvijek nemamo teške simptome, ali nije prijatno razmišljati šta se sve može desiti. Uz ovu zahvalu, dodala bih još i zahvalu svim doktorima i zdravstvenim radnicima u BIH koji nadljudskim naporima pokušavaju spasiti živote u zemlji koja je pod najgorom "diktaturom amatera", napisala je Žbanić na Facebooku. 

 

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još