VIDEO/ 'BEZ KULTURE NEMA BUDUĆNOSTI'

Šok na dodjeli Cezara: Gola i krvava glumica izavala haos zbog covid mjera, voditeljica zanijemila...

Kultura13.03.21, 11:14h

Šok na dodjeli Cezara: Gola i krvava glumica izavala haos zbog covid mjera, voditeljica zanijemila...
Dok ju je voditeljica programa šokirano gledala, glumica je na bini stajala potpuno naga, nakon čega je publika počela aplaudirati

 

 

Dodjela francuskih nagrada Cezar ponovo je održana u pariskoj Olimpiji, a ni ovog puta nije prošla bez kontroverzi. Glumica Corinne Masiero izašla je na binu u kostimu magarca pokrivena veštačkom krvlju, a onda se počela skidati. I skunula se do gole kože...


Dok ju je voditeljica programa šokirano gledala, glumica je na bini stajala potpuno naga, nakon čega je publika počela aplaudirati.


Uz fraze „bez kulture nema budućnosti“ i „vrati nam umetnost, Jean“ ispisane na njenom stomaku i leđima, Masiero je protestovala protiv mera za zaustavljanje širenja covida-19, koje je uvela francuska vlada i premijer Jean Castex.


Tokom ceremonije dodjele nagrada i brojni drugi glumci su kritikovali mjere Vlade Francuske i p0ozivali na otvaranje pozorišta i kina, no niko nije imao ovako drastičan nastup i revolt, poput drčne Corinne Masiero.


Pogledajte...

 


(DEPO PORTAL/ad)  

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još