Sila Turkoglu OSVOJILA SIMPATIJE BH. GLEDATELJA

Lijepa turska glumica želi doći u Bosnu: 'Znam da je to nama bliska zemlja s kojom nas povezuju tradicija i običaji'

Showbizz06.03.21, 18:48h

Lijepa turska glumica želi doći u Bosnu: 'Znam da je to nama bliska zemlja s kojom nas povezuju tradicija i običaji'
"Lijepo je znati da imate toliko obožavatelja u zemlji koju nikada niste posjetili"

 


Mlada Sila Turkoglu slovi za jednu od najljepših glumica u Turskoj. U BiH je već odranije velike simpatije gledatelja zadobila ulogom u superpopularnoj seriji “Zakletva”, no slavu je stekla serijom “Amanet”.


Utjelovljujući lik Seher, 22-godišnja Sila Turkoglu u “Amanetu” tumači glavnu žensku ulogu, gdje je njena ljepota naročito došla do izražaja, kada donekle napušta imidž skromne djevojke.


Završila je Anadolsku gimnaziju, nakon koje je uzela privatne časove glume, a svoje prvo glumačko iskustvo je imala u seriji „Aglama Anne“ (2018).


Glumica visoka metar i 68, rođena 18. aprila 1999. godine u Izmiru, posredstvom OBN televizije dala je ekskluzivni intervju za magazin Azra, govoreći na početku o svojim sličnostima s ulogom Seher, lijepe i hrabre djevojke, kojoj starija sestra na samrti ostavlja u amanet petogodišnjeg sina Yusufa.


Između ostalog, govorila je i o tome šta zna o Bosni...


– Znam da je to nama bliska zemlja s kojom nas povezuju zajednička tradicija i običaji. Voljela bih je jednom posjetiti, jer sam poznata po tome kako najviše od svega volim putovati i otkrivati ​​nova mjesta i nove kulture. Lijepo je znati da imate toliko obožavatelja u zemlji koju nikada niste posjetili. Nadam se da ću se jednog dana s njima i sresti - rekla je mlada glumica.


Za sebe kaže da je osoba koja se voli smijati, zabavljati i širiti pozitivu gdje god da se nalazi.


- Nikad ne šutim o nepravdi. Želim da budem upamćena kao dobra osoba, a uz sve to ostvariti svoj životni put. Može li se to ostvariti, vidjet ćemo (smijeh). Ponekad sam nestrpljiva i želim sve odmah i sada, ali to često nije moguće. Na tome radim - poručuje.


Kompletan intervju čitajte u magazinu Azra.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još