Pjevačica potvrdila da s bivšim nije u dobrim odnosima

Emina Jahović: Mustafa duže od dvije godine ne plaća alimentaciju, a najgore sam se osjećala kad sam djecu odvela kod ljekara...

Showbizz24.02.21, 13:13h

Emina Jahović: Mustafa duže od dvije godine ne plaća alimentaciju, a najgore sam se osjećala kad sam djecu odvela kod ljekara...
Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece, ispričala je Emina

 

Navodi pojedinih domaćih, ali i medija u Turskoj, koji u posljednje vrijeme pišu da bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, ispostavili su se kao tačni.

 

Poslije brojnih spekulacija, srbijanska pop zvijezda otvorila je dušu i priznala da njen nekadašnji suprug, sa kojim je dobila dvojicu sinova Jamana i Javuza, svoje obaveze ne izmiruje duže od dvije godine.

 

– Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – istakla je Emina.

 

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece. Dan kada sam se najgore osjećala je bio kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – dodala je Jahović, a potom zaključila:

 

Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj djeci, a ne meni. Ako smo djecu donijeli zajedno na ovaj svijet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.

 

(Pink.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još