PJEVAČ NE VIDI DRUGU OPCIJU

Bajaga otkrio medijima: 'Ne osjećam se dobro, primio sam vakcinu i imam reakciju...'

Showbizz23.02.21, 12:44h

Bajaga otkrio medijima: 'Ne osjećam se dobro, primio sam vakcinu i imam reakciju...'
Nije da sam nešto lud za vakcinama, niti sam veliki pristalica toga, ali ne vidim drugu opciju. To je sada jedini način borbe protiv korona virusa - rekao je Bajaga

 


Momčilo Bajagić Bajaga (61) vakcinisao se protiv korona virusa, no čini se da nien prošao bez malo žešćih nuspojava.


- Osjećam se loše, primio sam vakcinu i imam reakciju - kazao je pjevač za Kurir.


Inače, da se vakcinisao protiv korone, Bajaga je otkrio i u nedavnom intervjuu za Avaz, koji je dao povodom svog 61. rođendana (19. februara).
Tada je rekao i da nije baš "lud za vakcinama", ali da "ne vidi drugu opciju".


- Što se tiče rođendana, nemam velikih planova već godinama. Rođendan proslavim s prijateljima i porodicom, odem malo na piće. Ali pošto da sam danas primio vakcinu, ne mogu ni piti danas... Morao sam se vakcinisati, zato sam je i primio. Većina mojih je to napravila, premda znam da nisu baš svi. Očito da će se morati vakcinisati, naročito ljudi koji putuju. Onda, ono što se kaže, bolje što prije. Ali nije da sam nešto lud za vakcinama, niti sam veliki pristalica toga, ali ne vidim drugu opciju. To je sada jedini način borbe protiv korona virusa - rekao je Bajaga.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još