U centru skandala

Zvijezda Arsenala snimala saigrača kako masturbira, video procurio u javnost

DEPO PLUS09.02.21, 19:36h

Zvijezda Arsenala snimala saigrača kako masturbira, video procurio u javnost
Ko god bio na videu, jasno je da ga je snimio Saliba, a iz izjave Koloa može se iščitati da se doista radi o jednom njihovom suigraču

 

Mladi igrač Arsenala na posudbi u Nici, William Saliba, našao se u središtu skandala. U javnost je procurio video koji je snimio na okupljanju mlade francuske reprezentacije, a na njemu jedan od njegovih suigrača - masturbira!

 

Na videozapisu jasno se vidi kako jedan član mlade francuske reprezentacije masturbira, ne mareći što je okružen suigračima. Isprva se pretpostavljalo da je igrač kojeg je Saliba snimao Nantesov napadač Randal Kolo, ali Kolo je to demantirao.

 

"Znam da kruži video Willa i jednog od naših suigrača, ali to nisam ja. Agent me probudio usred noći zbog ovih optužbi. Osuđujem ovaj postupak, ali osoba u videu nisam ja", pravdao se Kolo.

 

Ako Kolo govori istinu, nagađa se da bi riječ mogla biti o Ulricku Enemu Elli, sadašnjem članu Brightona.

 

Ko god bio na videu, jasno je da ga je snimio Saliba, a iz izjave Koloa može se iščitati da se doista radi o jednom njihovom suigraču.

 

Video je objavljen na Twitteru, a ako ste baš jako znatiželjni, možete ga pogledati OVDJE iako vas upozoravamo da je sadržaj eksplicitan.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!