NA RADOST LJUBITELJA KNIŽEVNOSTI

Tri knjige za 16,50 KM: Velika akcija u 'Laguni', više od 100 naslova po ekstra cijenama

Kultura03.02.21, 13:07h

Tri knjige za 16,50 KM: Velika akcija u 'Laguni', više od 100 naslova po ekstra cijenama
Akcija traje do 10. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori

 

Za sve ljubitelje književnosti stiže odlična vijest – od 1. februara počela je akcija „3 za 999“ (3 za 16,50 KM), na kojoj se nalazi više od stotinu odličnih naslova.

 

Akcija traje do 10. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Članski i količinski popust tokom trajanja akcije ne važe.

 

Na ovom sjajnom spisku nalaze se i noviji romani, kao što su „Sudnji daniPetera Čeferina i Vasje Jagera, „Ujmetnici preživljavanjaHansa Magnusa Encensbergera, „Spasavanje Misi KarmajklBet Mori, „Zbogom, avetiNadije Teranove, „Rekvijem za snoveHjuberta Selbija, a tu su i romani „Fabrika lutakaElizabet Maknil, „Na sve strane mali požariSelest Ing, „Novi učenikTrejsi Ševalije i mnogi drugi.

 

Odličan je i spisak naslova iz oblasti publicistike: „Kao lopov usred bijela danaSlavoja Žižeka, „Odmahni rukom i kreni daljeRejčel Holis, „Doktore, umirem li?“ dr Kristofera Kelija i dr Marka Ajzenberga, „Budi takva kakva jesiEmili Nagoski, „Vitki bez sportaKatarine Bahman

 

Od domaćih pisaca na akciji su, između ostalih, „Vrijeme od voskaIvana Josimova, „Samo ubistvo Marija Liguorija, „Bunker patkaMirjane Đurđević i Branka Mlađenovića, „BiblijaNenada Rackovića, „Četiri kišeLjubice Arsić i „Dabogda te majka rodila Vedrane Rudan.

 

Ovo je samo dio naslova iz ponude, a spisak svih knjiga na akciji možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!