Dupli standardi

Zahiragić proziva dr. Gavrankapetanovića: Zamislite da je ovo uradila dr. Sebija Izetbegović?

Front03.02.21, 13:08h

Zahiragić proziva dr. Gavrankapetanovića: Zamislite da je ovo uradila dr. Sebija Izetbegović?
Usred pandemije direktor javne bolnice, a koja je usput počela primati covid pacijente tek prije par mjeseci, objavljuje reklame za svoju privatnu praksu, piše Zahiragić

 


Direktor Opće bolnice prof. dr. Ismet Gavrankapetanović obavijestio je putem Facebooka pacijente da je moguće zakazati online preglede u njegovoj privatnoj ordinaciji. Ovo je zasmetalo Zahiragiću koji je na svom Facebook profilu prozvao dr. Ismeta Gavrankapetanovića

 

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić komentarisao je na objavu direktora Opće bolnice "Abdulah Nakaš" u Sarajevu u kojoj obavještava pacijente da je moguće online zakazati preglede u njegovoj ordinaciji u Sarajevu.

 

Objava dr. Ismeta Gavrankapetanovića je zasmetala Zahiragiću koji je potom na svom Facebook profilu objavio reakciju:

 

-Usred pandemije direktor javne bolnice, a koja je usput počela primati covid pacijente tek prije par mjeseci, objavljuje reklame za svoju privatnu praksu!

 

Sve i da nije korona, nije red da direktor jedne bolnice koja bi trebala pružati te usluge uopšte radi privatno, a da ne govorim kako tek ne bi trebao reklamirati taj privatluk. Nije fer prema građanima koji plaćaju osiguranje i zaslužuju svaki mogući tretman.

 

Zamislite da je ovo uradila Sebija Izetbegović? Muka mi je od duplih standarda, ali svakome na njegov obraz - napisao je Zahiragić na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 232

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još