Do petka porodica mora skupiti 17.780 eura

Dvogodišnjem Muhamedu treba naša pomoć za operaciju tumora na mozgu: Pozovite broj 17006 ili uplatite na račun

Hronika12.01.21, 11:07h

Dvogodišnjem Muhamedu treba naša pomoć za operaciju tumora na mozgu: Pozovite broj 17006 ili uplatite na račun
Pomoći Muhamedu moguće je pozivom na telefonski broj 17006 (broj dostupan svim operaterima u BiH), online donacijama na web platformi www.pomoziba.org, ili putem standardnih računa Udruženja Pomozi.ba

 

 

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za pomoć dječaku Muhamedu Grabusu iz Žepča, koji sa samo dvije godine boluje od epilepsije, a mora operisati i tumor na mozgu.


Zbog epilepsije je hospitaliziran u januaru 2019. godine. Uprkos adekvatnoj medikamentoznoj terapiji Muhamed je imao i po nekoliko napada dnevno. Roditelji su odveli dječaka na pretrage u Tursku gdje su ljekari ustanovili da pored epilepsije ima i dobroćudni tumor na mozgu. Operativni zahvat uklanjanja tumora zakazan je za petak – 15.01.2021.godine, a troškovi operacije iznose 17.780 EUR.


- Bez naše pomoći, njegovi roditelji ne mogu skupiti potrebni iznos, zato vas molimo za podjelu apela. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama pomoći ovoj porodici i omogućiti Muhamedu najbolju moguću njegu i šansu za izlječenje - poručuju iz Pomozi.ba.


Muhamedovi roditelji su se prvobitno obratili Udruženju Pomozi.ba kako bi im finansijski pomogli da dječak ode na dijagnostiku u Tursku, ali su ipak sami uspjeli prikupiti potrebni novac. Međutim uz uspostavljenu novu dijagnozu tumora na mozgu, roditelji ipak nisu u mogućnosti sami snositi troškove operacije, zbog čega im je potrebna naša i vaša pomoć.


Pomoći Muhamedu moguće je pozivom na telefonski broj 17006 (broj dostupan svim operaterima u BiH), online donacijama na web platformi www.pomoziba.org, ili putem standardnih računa Udruženja Pomozi.ba.

 

OVDJE možete pronaći brojeve računa za uplate.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!