DOK SE U JAVNOSTI POJAVLJUJU RAZNE TEORIJE

Već sedam dana u bolnici: Nove informacije iz UKC-a RS o zdravstvenom stanju Milorada Dodika

Hronika27.12.20, 16:35h

Već sedam dana u bolnici: Nove informacije iz UKC-a RS o zdravstvenom stanju Milorada Dodika
Iz ove zdravstvene ustanove ponovo su zamolili medije da prilikom obavještavanja javnosti o Dodikovom zdravstvenom stanju koriste relevantne informacije iz UKC Republike Srpske

 

 

Zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, on se danas osjeća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.


Naši ljekari su u stalnim konsultacijama sa eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inostranstva – naveli su iz UKC-a za medije u RS-u.


Također, iz ove zdravstvene ustanove ponovo su zamolili medije da prilikom obavještavanja javnosti o Dodikovom zdravstvenom stanju koriste relevantne informacije iz UKC Republike Srpske.


Podsjećamo, Milorad Dodik je u UKC RS hospitalizovan u proteklu nedjelju naveče, a poslije trećeg testa potvrđeno mu je prisustvo virusa korona.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još