VIDEO/ POZNATI TEORETIČAR ZAVJERA TVRDI

Lučić: 'Dodik je otrovan, bit će napadnut... Oni ne vole jake Srbe koji se nađu na njihovom putu!'

Front27.12.20, 13:37h

Lučić: 'Dodik je otrovan, bit će napadnut... Oni ne vole jake Srbe koji se nađu na njihovom putu!'
Umro je Artemije, umro je Amfilohije, umro je i patrijarh Irinej, a Dodik se ne osjeća dobro. Primljen je u bolnicu sa bolovima u stomaku. Mogućnost trovanja je uvijek logična - smatra Dejan Lučić

 

 

 

 

Dok iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske stižu informacije, doduše šture i vrlo kontrolisane, o poboljšanom zdravstvenom stanju Milorada Dodika nakon što je prije nekoliko dana primljen u bolnicu, ima i onih koji vole da nagađaju i u javni prostor plasiraju različite teorije.


Među njima je i jedan od najpoznatijih teoretičara zavjere na prostoru našeg regiona, Dejan Lučić, koji ima svoju teoriju zbog čega je predsjedavajući Predsjedništva BiH završio u bolničkom krevetu. 


Naime, Lučić tvrdi da je Dodik - otrovan!


- Umro je Artemije, umro je Amfilohije, umro je i patrijarh Irinej, a Dodik se ne osjeća dobro. Primljen je u bolnicu sa bolovima u stomaku. Mogućnost trovanja je uvijek logična. Obično se za trovanje optužuju Rusi, bez dokaza, ali vidjet ćemo šta je s Dodikom. Da li je ozbiljno trovanje ili je neko malo, slučajno, lako. Ali ne bi me čudilo da Dodik bude napadnut. Oni ne vole jake Srbe koji se nađu na njihovom putu. Staljin je to jednostavno govorio, "imaš čovjeka koji pravi problem, eliminišeš ga i nemaš problem" - kazao je, između ostalog, Lučić u videu koji je objavio na YouTube-u.

 


Inače, Dejan Lučić je poznat i pos svojim ranijim tvrdnjama da Slobodan Milošević nije umro u Hagu, a da je Osama Bin Laden i dalje živ?!


I o smrti Sadama Huseina ima svoju verziju:
 

- Da li mislite da je zaista obješen Sadam Husein, ili ste samo vidjeli obješenog nekog čoveka sa brkovima iz daljine? Nemojte da zaboravite da je Sadam imao mnogo dvojnika! - tvrdi Lučić.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 122

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još