VIDEO/ Ne stišava se bura nakon izjave predsjednika RH

Hadžifejzović odgovorio Milanoviću: 'Obriši stražnjicu papirom, isperi, istuširaj. Obraz operi izvinjenjem'

Mediji13.12.20, 10:48h

Hadžifejzović odgovorio Milanoviću: 'Obriši stražnjicu papirom, isperi, istuširaj. Obraz operi izvinjenjem'
Šutimo decenijama na vaše zločine, poručio je novinar Senad Hadžifejzović

 

 

„Je li ovo rasizam - čista nacija? Da, rasizam na koji smo ponosni - jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine“, kazao je Senad Hadžifejzović sinoć na Face TV.

 

„Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksine politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika. Nije nacionalizam, a ako i jeste onda nije nacionalni nacionalizam već novinarski, sa argumentima i bosanski, nadnacionalni, naučno dokazan, u anketama svjetskih agencija dokazan - bosanci, svi mi zajedno bez obzira da li smo Bošnjaci, Srbi, Hrvati, građani, miješani, došljaci, kopilad iz miješanih brakova, vlasi, ćafiri, heretici, bogumili, krstjani, nevjernici i vjernici – mi smo, dokazano, naučno i istraživački, svi, najčistija nacija u Evropi - imamo najbolje, za nas normalne, higijenske navike. Je li ovo rasizam - čista nacija?

 

Da, rasizam na koji smo ponosni - jednostavno, čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine, poručio je novinar Senad Hadžifejzović u odgovoru na najnoviju izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, sada već poznatu kao 'prvo sapun, onda parfem'.

 

Pogledajte video:

 

 

(Face.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 160

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još