VIDEO/ Nakon uspješne ljetne sezone

Semir Osmanagić poziva na zimovanje u Visokom: Virusi, bakterije gljivice, čađ, prašina... Očistite pluća u tunelima Ravne!

Biznis Klub07.12.20, 20:56h

Semir Osmanagić poziva na zimovanje u Visokom: Virusi, bakterije gljivice, čađ, prašina... Očistite pluća u tunelima Ravne!
Posjeta tunelima Ravne u Visokom doprinosi čišćenju pluća, krvi i čitavog organizma od virusa, bakterija, gljivica, čađi, prašine i svih drugih mikroorganizama, poručuju iz Bosanske doline piramida

 

 

Nakon uspješne kampanje „Ljetovanje u Visokom“ tokom koje je desetine hiljada gostiju posjetilo Bosansku dolinu piramida, Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ pokreće novu kampanju „Zimovanje u Visokom“. 


Balkanske zemlje imaju najveće aerozagađenje u Europi i to uzrokuje deset posto umrlih svake godine. Posjeta tunelima Ravne u Visokom doprinosi čišćenju pluća, krvi i čitavog organizma od virusa, bakterija, gljivica, čađi, prašine i svih drugih mikroorganizama, poručuju iz Bosanske doline piramida.

 

tuneli-ravne1


O svim problemima sa kojima se susreću stanovnici naše zemlje, a posebno glavnog grada tokom zimskih mjeseci, ali i o tome na koji način se boriti sa onečišćenjem zraka tokom zime, govori dr. Semir Osmanagić, te poziva stanovnike BiH, ali i Srbije i Hrvatske na „Zimovanje u Visokom“.


Koje su najzagađenije zemlje svijeta, Europe, kakva je situacija na našim prostorima, koje beneficije po ljudsko zdravlje donose posjete tunelima Ravne, ali i planinama, te šetnje kroz četinarske šume, u video prilogu govori dr. Osmanagić...

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još