Dvaput reanimiran

Stravična nesreća u Zagrebu: Dječaka prignječio lift, ljekari mu se bore za život

Hronika06.12.20, 19:28h

Stravična nesreća u Zagrebu: Dječaka prignječio lift, ljekari mu se bore za život
Doznaje se da se radi o dječaku u dobi od šest godina

 

Zagrebačka policija dobila je danas dojavu o nesreći u Ulici Frane Bulića u Zagrebu oko 15:30 sati. Kako se doznaje, malo dijete prignječio je lift u zgradi u predjelu trupa. Zadobilo je teške ozljede i prebačeno je u KBC Rebro, gdje mu se liječnici bore za život.

 

Brzom intervencijom oca, susjeda i vatrogasaca dijete je iz lifta izvučeno u roku od tri minute.

 

Policija je Indexu potvrdila da se nesreća dogodila oko 15:30 sati te da je u nesreći ozlijeđeno malo dijete. Više informacija zasad neće davati.

 

Doznaje se da se radi o dječaku u dobi od šest godina.


"Pacijent je primljen u teškom stanju i primjenjuju se svi postupci intenzivne medicine s ciljem stabilizacije, to jest spašavanja života", doznaje Dnevnik.hr iz bolnice Rebro.

 

Dijete je dvaput reanimirano, jednom u kolima Hitne pomoći, a drugi put u bolnici na hitnom prijemu. Prema najnovijim informacijama, spojeno je na respirator i ima teške ozljede glave i prsnog koša.

 

Zbog šoka pomoć je pružena i ocu i susjedu. U šoku su i vatrogasci koji su uspjeli nevjerovatnom brzinom u tim uvjetima izvući dijete.

 

U akciji spašavanja sudjelovalo je devet vatrogasaca s tri vozila. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!