Supruga mu najveća podrška

Frontmen 'Riblje čorbe' bori se za život: Bora Đorđević nije došao muzičaru na sahranu

Showbizz06.12.20, 18:32h

Frontmen 'Riblje čorbe' bori se za život: Bora Đorđević nije došao muzičaru na sahranu
Izvor dodaje i da Bora rijetko napušta porodični dom, kao i da mu je supruga najveći oslonac i podrška u teškim trenucima

 

Rok muzičar i basista grupe “Riblja čorba” Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini od posljedica koronavirusa, ali Bora Đorđević nije prisustvovao njegovoj sahrani, jer vodi bitku za život protiv raka, koji mu se proširio na pluća.


Bori je prošle godine dijagnosticiran kancer prostate, a nedavno se njegovo stanje, navodno, pogoršalo.


- Bora vodi bitku za život. Njegovo zdravstveno stanje znatno se pogoršalo, kancer se proširio i na pluća pa Bora redovno odlazi na hemoterapije. Doktori čine sve što je u njihovoj moći kako bi se Borino stanje stabilizovalo, a upravo iz tog razloga on je odlučio da ne dođe na Mišinu sahranu. Dodatni rizik predstavlja i koronavirus, što bi bilo kobno za Boru, koji je ionako u lošem stanju - rekao je dobro obaviješteni izvor za Objektiv.rs.


Izvor dodaje i da Bora rijetko napušta porodični dom, kao i da mu je supruga najveći oslonac i podrška u teškim trenucima.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 57

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još