FOTO/ SET TOPLIH ZAGRLJAJA

Podrška za Roditeljsku kuću: Nova donacija i pokloni za djecu koja se liječe od raka

Hronika03.12.20, 12:44h

Prikupljena sredstva od prodaje setova namijenjena su finansiranju jednog apartmana u Roditeljskoj kući

 

 

Ponekad je potrebno sasvim malo kako bismo drugima pružili ljubav i podršku. Često to nisu materijalne stvari. Ponekad su to riječi. To mogu biti poljupci. Ponekad je potreban samo jedan topli zagrljaj da svijet ponovo bude ljepši.

 


U najtežoj borbi, borbi za život upravo taj topli zagrljaj pruža Dormeo djeci oboljeloj od raka i Roditeljskoj kući kroz svoju najljepšu kampanju „Set toplih zagrljaja“ sa brojnim Dormeo ambasadorima tokom mjeseca decembra.


Prikupljena sredstva od prodaje setova namijenjena su finansiranju jednog apartmana u Roditeljskoj kući.


Prošle sedmice je potpisan i ugovor o donaciji sa Dormeo predstavnicima u našim prostorijama Udruženja i uručeni su pokloni djeci koja se liječe od raka uz poruku Dormeo tima:  


- Neka vam Doremo set toplih zagrljaja ovu zimu učini čarobnom i toplom. Sigurni smo da će sve ovo brzo proći i da ćemo se ponovo družiti, a do tada vam šaljemo puno toplih zagrljaja!


Svi znamo koliko Roditeljska kuća znači za djecu oboljelu od raka i njihove porodice, a da Udruženje samostalno finansira njeno cjelokupno funkcionisanje. Potrebna je podrška velikog broja ljudi kako bi ona ostala tu za naše najveće heroje. Stoga smo zahvalni Dormeu što su nam podrška već nekoliko godina i što poklanjaju pažnju svom društveno odgovornom poslovanju.


Misliti na druge, na one kojima je pomoć najpotrebnija, a pogotovo u za njih najtežim vremenima, neprocjenjivo je i hvale vrijedno.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!