NAKON ŠTO JE DRUGI PUT DOBIO KORONU

Vuk Kostić odgovorio iz izolacije: 'Ljudi, dobro sam, nemam ni upalu pluća, ni temperaturu... Pozitivan sam, ali živ, ne brinite!'

Kultura17.11.20, 15:58h

Vuk Kostić odgovorio iz izolacije: 'Ljudi, dobro sam, nemam ni upalu pluća, ni temperaturu... Pozitivan sam, ali živ, ne brinite!'
- Jedino što imam taj papir gdje piše da sam pozitivan i to je sve. Ja se tako nimalo ne osjećam, sve je kako treba - odgovario je Kostić na pisanje medija da ima upalu oba plućna krila i da ga skoro nijedan simptom nije zaobišao

 

 

Nakon što su brojni mediji u Srbiji prije nekoliko dana objavili da je Vuk Kostić po drugi put dobio koronu, te da se osjeća izuzetno loše, popularni glumac se oglasio u javnosti i poručio da je sve u redu i da se osjeća odlično.


- Zaista je sve u najboljem redu, nije mi ništa, osjećam se odlično, tako da ne mogu da se više prepucavam s raznim medijima oko pogrešne informacije o mom zdravlju - izjavio je Kostić Tanjugu.


- Jedino što imam taj papir gdje piše da sam pozitivan i to je sve. Ja se tako nimalo ne osjećam, sve je kako treba - odgovario je Kostić na pisanje medija da ima upalu oba plućna krila i da ga skoro nijedan simptom nije zaobišao.


Tim povodom Kostić se oglasio i na svom Instagram profilu:


"Sve je ok, nema ni upale pluća, ni temperature, hvala Bogu. Samo na papiru piše da sam pozitivan. Ovo pišem samo zbog ljudi koji se istinski brinu. Živ je Vuko, mrtav nije", stoji u njegovoj objavi na Instagramu.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!