FOTO/ PREDSTAVLJENI KANDIDATI U KANTONU SARAJEVO

#NovaGeneracija - hashtag kojim SDP afirmiše mlada lica na političkoj sceni BiH: 'Oni će biti okosnica naše politike!'

Front25.10.20, 14:53h

#NovaGeneracija - hashtag kojim SDP afirmiše mlada lica na političkoj sceni BiH: 'Oni će biti okosnica naše politike!'
Promjene su moguće samo ako istinski u njih vjerujemo, a ključ tih promjena su upravo građani i građanke Kantona Sarajevo koji u što većem broju trebaju izaći na izbore i dati glas političkoj opciji koja će donijeti toliko željenu promjenu - poručuju iz SDP-a BiH

 

 


Kantonalni odbor SDP-a u Sarajevu prošle sedmice je svečanim predstavljanjem kandidata i kandidatkinja zvanično otvorio predizbornu kampanju za lokalne izbore. Poštujući sve epidemiološke mjere propisane od strane Federalnog i kantonalnog kriznog štaba u svim svojim aktivnostima, SDP Sarajevo se ponaša kao društveno odgovorna politička stranka. 

 

sdp-ks-izbori-2020-2

 

Lokalni izbori 2020. godine su izbori gdje će doći do neminovnih promjena koje su jasno vidljive na listama SDP-a u svih 9 općina Kantona Sarajevo. Na njima se u značajnoj mjeri nalaze mladi kandidati i nova lica označena hashtagom #NovaGeneracija što samo pokazuje koliko SDP pažljivo sluša opravdane zahtjeve građanki i građana Sarajeva.

 

Sa ciljem da ispunimo zadatak koji imamo od naših sugrađanki i sugrađana u svim opštinama smo izgradili jasan i mjerljiv program kao i akcioni plan sa preciznim mjerama. 

 

sdp-ks-izbori-2020-1

 

Ovo za nas nisu samo izbori. Ovo je prekretnica na kojoj ćemo, ili zadržati postojeće stanje s kojim građani kantona Sarajevo već godinama unazad očigledno nisu zadovoljni, ili ćemo u budućnost kročiti sa novom generacijom koja može, zna i ima hrabrost konačno se suprotstaviti aktuelnim režimima i stvoriti uslove za mnogo kvalitetniji život kakav ljudi u ovom gradu i zaslužuju.

 

sdp-ks-izbori-2020-3


Promjene su moguće samo ako istinski u njih vjerujemo, a ključ tih promjena su upravo građani i građanke Kantona Sarajevo koji u što većem broju trebaju izaći na izbore i dati glas političkoj opciji koja će donijeti toliko željenu promjenu.


Zato ih i ovim putem pozivamo da 15. novembra baš oni budu dio promjena i da izaberu svoju, a ne “njihovu” lokalnu vlast te da glasaju za svoje Sarajevo - navodi se u saopštenju SDP-a BiH.

 

sdp-ks-izbori-2020-4

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još