Slavni holivudski glumac vodi najvažniju bitku

Oskarovac objavio da mu je dijagnosticirana teška bolest: 'Što bi Dude rekao, novo s*anje je izašlo na vidjelo'

Lifestyle20.10.20, 10:41h

Oskarovac objavio da mu je dijagnosticirana teška bolest: 'Što bi Dude rekao, novo s*anje je izašlo na vidjelo'
Zahvalio je na podršci i molitvama te tešku situaciju iskoristio i da podsjeti Amerikance da ne zaborave glasati na predstojećim predsjedničkim izborima

 

Glumac Jeff Bridges na društvenim je mrežama objavio da mu je dijagnosticiran limfom.

 

"Kao što bi Dude rekao, novo sranje je izašlo na vidjelo… Dijagnosticiran mi je limfom. Iako je to ozbiljna bolest, imam sreću što imam sjajan tim doktora i prognoze su dobre. Počinjem s liječenjem i obavještavat ću vas o oporavku", napisala je zvijezda filma Veliki Lebowski.

 

Zahvalio je na podršci i molitvama te tešku situaciju iskoristio i da podsjeti Amerikance da ne zaborave glasati na predstojećim predsjedničkim izborima.

 

"Zahvalan sam na ljubavi i podršci koju mi pružaju porodica i prijatelji. Hvala i svima vama na molitvama i dobrim željama. I dok imam vašu pažnju, molim vas, nemojte zaboraviti glasati jer svi smo mi zajedno u ovome", poručio je.

 

Limfom je najčešći oblik raka limfnog tkiva, koje ima veliku ulogu u zaštiti od infekcija, jer je sastavni dio odbrambenog sistema organizma, stoji na stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar". Spada u deset najčešćih vrsta zloćudnih bolesti, navodi se.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!