Foto/ Obline na sve strane

Plus size manekenka šokirala javnost: Ashley Graham skinula se 'do kraja' i pokazala raskošno tijelo

Showbizz19.10.20, 12:43h

Plus size manekenka šokirala javnost: Ashley Graham skinula se 'do kraja' i pokazala raskošno tijelo
Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu

 

Plus size manekenka Ashley Graham (32) otkako je rodila sina Isaaca, svaki trenutak s njim dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, prenosi 24sata.

 

No sada je odlučila pozirati bez sina, a brojne pratitelje šokirala je fotografija na kojoj pozira potpuno gola. I dok neki komentiraju kako treba ponosno pokazivati svoje tijelo, drugi smatraju da je njezino ponašanje degutantno i nekulturno. 

 

- Kada neka mršavica objavi fotografiju na kojoj pozira gola onda je riječ o djevojci sumnjivog morala. E a kada to napravi 'punija' žena onda ljudi komentiraju kako je hrabra. Ovo je odvratno. Ti si majka - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

ashley-graham

 

Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela.

 

U trudnoći je dobila 22 kilograma, međutim, Ashley to nije doticalo.

 

- Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada - izjavila je tada.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!