FOTO/ OPILO IH VINO, OPILA IH STRAST

Na pomolu skandal: Oženjeni glumac uhvaćen u preljubu, novi šok uslijedio kada se saznalo ko je mlada dama

Showbizz12.10.20, 19:41h

Na pomolu skandal: Oženjeni glumac uhvaćen u preljubu, novi šok uslijedio kada se saznalo ko je mlada dama
Uz finu talijansku kuhinju i koju čašicu više, opila ih je i strast pa usred restorana nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog

 

 

Zajedno su se Rimom vozili na električnom romobilu, vrlo su prisno razgledavali grad, fotografirali jedno drugo ispred brojnih stepenica i fontana, kod Španjolskih stepenica i Piazze di Pietra pa su zastali na ručku. Nježno su se dodirivali, zavodljivo gledali, grlili i mazili...


Glumački par, Lily James (31) i Dominic West (50), uživao je u našem susjedstvu. Imali su romantični vikend u Rimu, kako donosi Daily Mail najavljujući svjetsku ekskluzivu, prenosi Jutarnji list.


Jer uz finu talijansku kuhinju i koju čašicu više, opila ih je i strast pa usred restorana nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog. Kao da nisu marili tko ih sve može vidjeti.


Za ručak su se pridružili svom prijatelju i zajedničkom menadžeru Angharadu Woodu u restoranu u centru grada. Na kraju ručka Lily je sjela pokraj Dominica i nije mogao odoljeti da je ne poljubi u vrat i ne pogladi je. Strasti su se usplamsale.


Paparazzi su ih uhvatili kako se strastveno ljube u jednom rimskom restoranu ove nedjelje.


Ne bi ništa bilo čudno niti intrigantno niti pod egidom 'svjetska ekluziva' da on nije – oženjen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

Englesku glumicu Lily James pamtimo kao zvijezdu filma 'Mamma Mia 2' (2018.) koji se snimao na našoj obali, na Visu, a do prošlog je tjedna bila u vezi s glumcem Mattom Smithom (37), kojeg pamtimo kao mladog princa Philipa u Netflixovoj seriji 'The Crown'. Pet je godina trajala njihova romansa. Prvi su se put razišli u prosincu prošle godine, da bi se za vrijeme lockdowna, kojeg su proveli zajedno, pisali da su se pomirili. No, nije potrajalo.


Dominic West je također engleski glumac, redatelj i glazbenik. Igrao je Jimmyja McNultyja u kultnoj seriji 'The Wire' i Noah Sollowaya u hit seriji 'The Affair'. koja istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između njegovog lika i mlađe žene. Uloga je to za koju je osvojio i nominaciju za Zlatni globus.


U stvarnom životu glumac je od 2010. u braku s irskom krajobraznom dizajnericom i aristokratkinjom Catherine FitzGerald i nije objavljeno da se par razišao, stoga je status Westove veze s Lily vrlo intrigantan, i nejasan, posebice zato što na fotografijama iz Rima nije nosio vjenčani prsten.

 

dominic-west-catherine-fitzgerald


Dominic i Catherine zajedno imaju četvero djece: kćer Doru (13), sina Senana (12), sina Francisa (11) i kćer Christabel (7). Glumac također ima još jednu kćer Martu (22) s bivšom djevojkom Polly Astor.


Prema pisanju Daily Maila, Dominic i Lily dvije su noći proveli u apartmanu u luksuznom hotelu De La Ville s panoramskim pogledom na cijeli grad. Napustili su hotel na samo nekoliko sati kada su ih uhvatili paparazzi.

 

lily-james-instagram


Ni Lily ni Dominic zasad nisu komentirali ovu navodnu aferu u kojoj su zatečeni in flagranti.


Dominic i Lily već se dugo poznaju. Zajedno su glumili u Othellu u Sheffield's Crucibleu 2011. godine. Lily je tada imala 22 godine i glumila Desdemonu, a Dominic, tada 41-godišnjak, igrao je Iaga.


Par bi, pak, trebao glumiti u adaptaciji romana Nancy Mitford 'The Pursuit Of Love' za BBC, u kojem glume i Emily Beecham te Andrew Scott, a snimanje filma započelo je u srpnju.

 

 

(Jutarnji/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!