dramatično jutro u zagrebu

Otkriveno ko je 22-godišnjak koji je pucao na policajca i ubio se, na FB napisao: Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja...

Hronika12.10.20, 12:25h

Otkriveno ko je 22-godišnjak koji je pucao na policajca i ubio se, na FB napisao: Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja...
Jedan svjedok rekao nam je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži

 

Na Markovu trgu u Zagrebu upucan je policajac, javlja reporteka N1 Ana Mlinarić. Prevezen je u bolnicu. Ne zna se je li osoba koja je pucala uhićena. Prilaze Vladi čuvaju policajci u pancirkama.

 

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu.

 

Komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći, javlja naša reporterka.


Jedan svjedok rekao nam je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži. "Ovoga nije ni u ratu bilo", rekao je.

 

"Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja", priopćio je MUP.


Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice, Mario Zovak, za N1 je izvijestio o zdravstvenom stanju policajca ranjenog na Markovu trgu, koji je prebačen u tu bolnicu.

 

"Policajac je stabilno, vitalni znakovi su u redu, sada ide na CT prije daljnjih postupaka. Ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa", rekao je Zovak za N1.

 

Kako piše Telegram.hr, napadač koji je jutros malo nakon 8 sati ranio policajca ispred zgrade Vlade, te ubrzo nakon pucnjave počinio samoubojstvo, je 22-godišnji Danijel Bezuk, doznaje Telegram iz izvora u policiji.

 

Oko podneva se pojavila informacija da je napadač ostavio poruku na Facebooku. “Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti”, napisao je nekoliko minuta nakon napada.


POLICIJA POTVRDILA DA JE NAPADAČ 22-GODIŠNJAK


Policija je ranije objavila kako je napadač 22-godišnjak koji do sada nije bio poznat policijskim dužnosnicima.

 

Dnevnik Nove TV objavio je da je napadač iz Kutine, te da dolazi iz braniteljske obitelji. Svjedok koji je razgovarao s novinarima Indexa kazao je da je napadač bio visok oko 180 cm, odjeven u trenirku s kapuljačom i nije imao masku. Oružje je nosio u desnoj ruci, vjerojatno kalašnjikov.

 

Ostatak detalja potražite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još