Nije se uklopio

Provokacije: Zatvorenici prozivaju Rastu i pjevaju mu pjesme Ane Nikolić

Showbizz10.10.20, 13:31h

Provokacije: Zatvorenici prozivaju Rastu i pjevaju mu pjesme Ane Nikolić
Rastin prijatelj koji je upoznat sa situacijom ističe da reper ne odgovara na provokacije i ne obazire se na iste, ali da mu nimalo nije svejedno zbog situacije u kojoj se našao

 

Reperu Stefanu Đuriću Rasti (30) određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovine opojnim drogama, a kako navode srbijanski mediji, Rasta je glavna je tema u Centralnom zatvoru.

 

Iako je Rasta jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenici ga navdno nisu prihvatili i predmet je šala, piše Kurir. Tokom dnevnih šetnji u dvorištu zatvorske jedinice navodi se da mu dobacuju: "Du*aj ga, Risto", "Gdje su ti naduvani dredovi" i navodno mu pevaju pesme njegove bivše žene Ane Nikolić

 

Rastin prijatelj koji je upoznat sa situacijom ističe da reper ne odgovara na provokacije i ne obazire se na iste, ali da mu nimalo nije svejedno zbog situacije u kojoj se našao.

 

- Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donijela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopće nije bilo prijatno kad ga je vidjela u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osjećao loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru - rekao je Rastin prijatelj za Kurir.

 

- Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopće nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismijavaju ga i on sve to trpi u sebi - ispričao je izvor i dodao:

 

- Nada se da će uskoro izaći, jer je uložena žalba na odluku o pritvoru, i zato ne želi da upada u probleme. Inače, zdravstveno se dobro osjeća, ali mu je teško bez marihuane, koju je navikao da uzima. 

 

Rasta je priveden 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađena marihuana, a nakon pretresa stana policija je pronašla još oko 800 grama ove droge.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!